Akdeniz mutfağının temsilcilerinden İtalya’nın en ünlü peyniri mozzarella peyniri. Mozzarella peyniri rendelenmiş kullanıma hazır bir şekilde sizlerle. Özellikle pizzalarda kullanılan mozzarella peynirinin tercih edilmesinin en büyük sebeplerinden biri kolay yanmayan,uzayan ve lezzetine doyum olmayan yapısıdır. Mozzarella peynirini sabahları ekmek üzerinde fırına atarak veya omlet yaparak farklı bir kahvaltı deneyimi yaşatabilirsiniz.
NUTRITION FACTS | |||
32 servings per container | |||
Serving Size 28g | |||
Amount per 100g | |||
Calories | 298 | ||
%DV* | |||
Total Fat 22 g | 9% | ||
Saturated Fat 9.3 g | 13% | ||
Trans Fat 0.03 g | |||
Cholesterol 8 mg | 1% | ||
Sodium 700 mg | 8% | ||
Total Carbohydrate 2 g | 0% | ||
Dietary Fiber 0 g | 0% | ||
Total Sugars 2 g | |||
Includes 0g Added Sugars | 0% | ||
Protein 23g | 13% | ||
Calcium 450mg | 13% | ||
* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2000 calories a day is used for general nutrition advice. |
Akdeniz mutfağının temsilcilerinden İtalya’nın en ünlü peyniri mozzarella peyniri. Mozzarella peyniri rendelenmiş kullanıma hazır bir şekilde sizlerle. Özellikle pizzalarda kullanılan mozzarella peynirinin tercih edilmesinin en büyük sebeplerinden biri kolay yanmayan,uzayan ve lezzetine doyum olmayan yapısıdır. Mozzarella peynirini sabahları ekmek üzerinde fırına atarak veya omlet yaparak farklı bir kahvaltı deneyimi yaşatabilirsiniz.
NUTRITION FACTS | |||
32 servings per container | |||
Serving Size 28g | |||
Amount per 100g | |||
Calories | 298 | ||
%DV* | |||
Total Fat 22 g | 9% | ||
Saturated Fat 9.3 g | 13% | ||
Trans Fat 0.03 g | |||
Cholesterol 8 mg | 1% | ||
Sodium 700 mg | 8% | ||
Total Carbohydrate 2 g | 0% | ||
Dietary Fiber 0 g | 0% | ||
Total Sugars 2 g | |||
Includes 0g Added Sugars | 0% | ||
Protein 23g | 13% | ||
Calcium 450mg | 13% | ||
* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2000 calories a day is used for general nutrition advice. |