Akdeniz mutfağının temsilcilerinden İtalya’nın en ünlü peyniri mozzarella peyniri. Mozzarella peyniri rendelenmiş kullanıma hazır bir şekilde sizlerle. Özellikle pizzalarda kullanılan mozzarella peynirinin tercih edilmesinin en büyük sebeplerinden biri kolay yanmayan,uzayan ve lezzetine doyum olmayan yapısıdır. Mozzarella peynirini sabahları ekmek üzerinde fırına atarak veya omlet yaparak farklı bir kahvaltı deneyimi yaşatabilirsiniz.
Enerji ve Besin Öğeleri | 100 g için | 100 g için RA** |
---|---|---|
Kalori | 290/1208 kcal | %15.0 |
Yağ | 20 g | %29 |
Doymuş Yağ | 13 g | %65 |
Karbonhidrat | 2.5 g | %1 |
Şekerler | 2.5 gram | %1 |
Protein | 25.0 g | %50.0 |
Tuz | 1.6 g | %27 |
Akdeniz mutfağının temsilcilerinden İtalya’nın en ünlü peyniri mozzarella peyniri. Mozzarella peyniri rendelenmiş kullanıma hazır bir şekilde sizlerle. Özellikle pizzalarda kullanılan mozzarella peynirinin tercih edilmesinin en büyük sebeplerinden biri kolay yanmayan,uzayan ve lezzetine doyum olmayan yapısıdır. Mozzarella peynirini sabahları ekmek üzerinde fırına atarak veya omlet yaparak farklı bir kahvaltı deneyimi yaşatabilirsiniz.
Enerji ve Besin Öğeleri | 100 g için | 100 g için RA** |
---|---|---|
Kalori | 290/1208 kcal | %15.0 |
Yağ | 20 g | %29 |
Doymuş Yağ | 13 g | %65 |
Karbonhidrat | 2.5 g | %1 |
Şekerler | 2.5 gram | %1 |
Protein | 25.0 g | %50.0 |
Tuz | 1.6 g | %27 |